PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

      22 Червня 2012р.

Smachnogo_Emblema  Smachnogo У Рівненському коледжі економіки та бізнесу відбулись зйомки кулінарного шоу „СмачнОГО!”

  Анна Сухецька викладач технологічних дисциплін показала майстер-клас по приготуванню страв свинини, запеченої зі шпинатом та пиріг «Золота рибка».



     Віктор Данилов був приємно вражений простотою та геніальністю приготування цих страв.

Свинина, запечена зі шпинатом
  • Свинина – 1,5 кг
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Курячий бульйон – 125 мл
  • Червоне сухе вино – 60 мл
  • Розтоплене вершкове масло – 20 г
Для начинки:
  • Вершкове масло – 40 г
  • Ріпчаста цибуля – 70 г
  • Заморожений шпинат – 250 г
  • Подрібнені волоські горіхи – 2 ст. л.
  • Заморожена чорна смородина – 2ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Розгорнути шматок м’яса так, щоб вийшов прямокутник, і легенько відбити.
  2. Рівномірно викласти начинку, згорнути м’ясо рулетом, перев’язати шпагатом та покласти у глибоку посудину для запікання.
  3. Зверху полити сумішшю соку, соусу, бульйону, вина і масла. Запікати 30 хв. при температурі 240ºС. Зменшити температуру до 150ºС та запікати ще 15 хв.
  4. Під час запікання поливати соком, який утворюється при запіканні. Вийняти із духовки та поставити у тепле місце на 10 хв., накривши фольгою. Видалити шпагат.
  5. Соус до страви: спасерувати ріпчасту цибулю на слабкому вогні 5 хв., додати шпинат, помішуючи 10 хв., поки суміш не стане густою. Зняти з вогню, охолодити, додати горіхи і смородину.
Пиріг «Золота рибка»
  • Тісто листкове дріжджове – 1 кг
  • Рибне філе – 400 г
  • Відварений рис – 100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 40 г
  • Масло вершкове – 50 г
  • Сіль – 5 г

Спосіб приготування:

  1. Рибне філе нарізати шматками, рис відварити, цибулю нарізати кубиками та обсмажити, яйця відварити, охолодити, дрібно нарізати. Всі інгредієнти перемішати.
  2. Тісто розкачати у пласт та вирізати напівфабрикат у вигляді рибки. Викласти на лист, іншу частину тіста розкачати, круглою формою видавити кружечки («луску»), а також нарізати смужки шириною 1,5 см для оздоблення країв.
  3. Основу по краях змастити яйцем, на неї викласти смужки, формуючи борти.
  4. Начинку викласти на основу тіста. Охолоджене масло натерти зверху начинки.
  5. Поверхню основи накрити підготовленими кружечками, пиріг змастити яйцем.
  6. Випікати при температурі 180°С 20 -30 хв.

Smachnogo1

Smachnogo2
Smachnogo3 Smachnogo4

Продивитись відео
 
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні150
mod_vvisit_counterВчора278
mod_vvisit_counterНа цьому тижні824
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні1217
mod_vvisit_counterВ цьому місяці2356
mod_vvisit_counterВ минулому місяці5225
mod_vvisit_counterВсього505168

Сьогодні: 2018-12-13 23:52

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.