![]() |
![]() |
![]() |
02 Березня 2017р.
01.03 - 02.03.2017 року під час проходження навчальної практики «Вступ до фаху» студенти ДВНЗ «РКЕБ» спеціальності «Ресторанне обслуговування» здійснили екскурсії до ресторану «Меланж» та ППФ «Парті». Студенти дізналися про сучасні тенденції ресторанного господарства, зокрема, про технологію приготування страв, особливості їх оформлення, подачу з дотриманням усіх сучасних вимог закладів ресторанного господарства. Учасники екскурсії ознайомилися з діяльністю адміністратора, метрдотеля, бармена, офіціанта, вітольє, фумельє, бариста, сомельє, тітестера, хостес та з роботою багатофункціонального обладнання, без якого неможлива робота професіоналів для фламбування, траншування, дізналися технологію приготування страв у вакуумі «sous vide», яка дозволяє готувати продукт рівномірно і при цьому зберігати один і тойже ступінь готовності та природній смак. Сухецька А.С., викладач технологічних дисциплін |