PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

    02 Березня 2017р.

2017.03.02_Vstup_fahuНавчальна практика «Вступ до фаху»

01.03 - 02.03.2017 року під час проходження навчальної практики «Вступ до фаху» студенти ДВНЗ «РКЕБ» спеціальності «Ресторанне обслуговування» здійснили екскурсії до ресторану «Меланж» та ППФ «Парті».

Студенти дізналися про сучасні тенденції ресторанного господарства, зокрема, про технологію приготування страв, особливості їх оформлення, подачу з дотриманням усіх сучасних вимог закладів ресторанного господарства.

Учасники екскурсії ознайомилися з діяльністю адміністратора, метрдотеля, бармена, офіціанта, вітольє, фумельє, бариста, сомельє, тітестера, хостес та з роботою багатофункціонального обладнання, без якого неможлива робота професіоналів для фламбування, траншування, дізналися технологію приготування страв у вакуумі «sous vide», яка дозволяє готувати продукт рівномірно і при цьому зберігати один і тойже ступінь готовності та природній смак.

Сухецька А.С., викладач технологічних дисциплін

2017.03.02_Vstup_fahu

2017.03.02_Vstup_fahu1

2017.03.02_Vstup_fahu2

2017.03.02_Vstup_fahu3

 
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні9
mod_vvisit_counterВчора214
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1259
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні1232
mod_vvisit_counterВ цьому місяці3799
mod_vvisit_counterВ минулому місяці7043
mod_vvisit_counterВсього496266

Сьогодні: 2018-10-21 00:59

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.