PDF Печать E-mail

Спеціальність 5.05170101 «Харчові технології»


Specialnist_VHP


Якщо Ви плануєте заснувати власну підприємницьку справу, бути успішним та висококваліфікованим спеціалістом у сфері обслуговування, досконало володіти професійною майстерністю, бути діловим працівником сфери ресторанного бізнесу, володіти секретами кулінарної майстерності, щоб приносити радість відвідувачам закладів ресторанного господарства від їх послуг. Запрошуємо Вас на навчання за спеціальністю «Виробництво харчової продукції».

Технік-технолог - грамотний фахівець у галузі ресторанного господарства, професіонал-консультант із технології приготування кулінарних, кондитерських виробів, страв та напоїв, сервірування столів, керівник середньої ланки у вмінні приготувати якісні страви, гарно їх оформити, подати, у вмінні засервірувати стіл відповідно до свята, замовлень відвідувачів, фахівець, здатний проявляти максимум фантазії, творчості при підході до справи, вплинути на настрій гостей, продемонструвати культуру обслуговування, діловий працівник сфери торгівлі, який підтримує вітчизняного виробника та вміло задовольняє потреби споживачів.VHP1

    Випускники коледжу спеціальності «Виробництво харчової продукції» можуть обіймати наступні посади:

- завідувач виробництва;

- технік-технолог;

- шеф-кухар;

- кухар;

- адміністратор;

- бармен;

- офіціант;

- консультант із питань приготування, оформлення кулінарних та кондитерських виробів.

VHP

Матеріально-технічне забезпечення навчального процесу студентів технологічного відділення:

- сучасна навчальна лабораторія для відпрацювання лабораторних робіт;

- електронна бібліотека;

- тематичні презентації лекційного та практичного матеріалу;

- навчальний ресторан із обслуговування;

     - навчальні кабінети, обладнанні сучасним устаткуванням, мультимедійними засобами;

   -надійні бази практики (МДЦ «Артек», супермаркет «Край» торгового центру «Чайка», ТОВ супермаркет «Еко», ресторани: «Золота підкова», «Париж», «Магнат», «Саторі» та ін.).

Здобувши у коледжі неповну вищу освіту, студенти-технологи мають можливість продовжити навчання за скороченими термінами у наступних вузах: Київський національний торговельно-технологічний університет, Національний університет "Львівська політехніка", Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Гжицького (факультет харчових технологій), Полтавський університет економіки та торгівлі, Харківський державний університет харчування та торгівлі та ін.

 

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.