PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

   03 Січня 2019р.

2019.01.03_Shkola_molod_vikl_VunЗасідання школи педагогічного зростання

Теорія без практики мертва,

практика без теорії сліпа.

Імануїл Кант

3 січня 2019 року відбулося засідання школи педагогічного зростання «Викладач-початківець» на тему «Вдосконалення методики проведення практичних занять з дисципліни «Практикум з технології приготування їжі».

Засідання у формі дискусії з елементами практикуму проводила викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» В’юн Марина Іванівна. У процесі заняття були узагальнені основні вимоги щодо виконання наскрізних завдань технологічного профілю з врахуванням міжпредметних зв’язків для студентів IV курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Під час засідання вироблено єдиний зразок подання інформації у вигляді таблиці. Це стане в нагоді під час вивчення предмету «Практикум з технології приготування їжі».

Козлинець О.Ю., методист коледжу

2019.01.03_Shkola_molod_viklad_Vun1
 
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні69
mod_vvisit_counterВчора207
mod_vvisit_counterНа цьому тижні609
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні1379
mod_vvisit_counterВ цьому місяці5020
mod_vvisit_counterВ минулому місяці5711
mod_vvisit_counterВсього530904

Сьогодні: 2019-04-25 15:33

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.