PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

  02 Квітня 2019р.

2019.04.02_Mayster-klas_AntonchukПідвищення фахової майстерності

02.04.2019р. відбувся майстер-клас від випускника РКЕБ Антончука Назарія, який працює завідувачем виробництва у готельному комплексі “Оптіма” за підтримки громадської організації “Гільдія кухарів Рівненщини”.

Страва, якою дивував “Качине філе зі шпинатом та гарбузовим мусом із соусом з айви’’.

Присутні побачили сучасні особливості приготування усіх складових страви, яскраву презентацію та продегустували кулінарний шедевр.

Дякуємо організатору Руслану Плясулі, виконавчому директору гастро-ресторану “Баржа”.

Сухецька А.С., викладач

2019.04.02_Mayster-klas_Antonchuk1

2019.04.02_Mayster-klas_Antonchuk2

2019.04.02_Mayster-klas_Antonchuk3

2019.04.02_Mayster-klas_Antonchuk4

 
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні30
mod_vvisit_counterВчора120
mod_vvisit_counterНа цьому тижні690
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні1379
mod_vvisit_counterВ цьому місяці5101
mod_vvisit_counterВ минулому місяці5711
mod_vvisit_counterВсього530985

Сьогодні: 2019-04-26 07:24

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.