PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

  27 Травня 2019р.

2019.05.27_Mayst_klas_Tehnol_prigot_igi2Практикум з технології приготування їжі

27 травня відбувся майстер-клас з дисципліни «Практикум з технології приготування їжі» для студентів ІІ курсу групи ГРС-5. Дане заняття було зінтегроване з дисципліною «Організація обслуговування в ЗРГ» з метою удосконалення ефективності навчально-виховного процесу. Під час проведення майстер-класу студенти комплексно вирішували проблеми якісного приготування оригінальних страв та ефективного обслуговування споживачів шляхом втілення інноваційних ідей в процес організації обслуговування споживачів.

Спочатку студентам було поставлене проблемне питання, після чого під час вирішення ситуаційного завдання були продемонстровані високі стандарти обслуговування споживачів.

Даний майстер-клас допоможе студентам, які вивчають дисципліну «Практикум з технології приготування їжі» більш ефективно та якісно освоювати знання технологічного профілю.

В’юн М.І. і Радчук О.В., викладачі

2019.05.27_Mayst_klas_Tehnol_prigot_igi1

2019.05.27_Mayst_klas_Tehnol_prigot_igi32019.05.27_Mayst_klas_Tehnol_prigot_igi


 
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні36
mod_vvisit_counterВчора222
mod_vvisit_counterНа цьому тижні779
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні1569
mod_vvisit_counterВ цьому місяці5842
mod_vvisit_counterВ минулому місяці6892
mod_vvisit_counterВсього544420

Сьогодні: 2019-06-27 07:46

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.