PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

  31 Травня 2019р.

2019.05.31_Kontaktn_mayst_klas_Suhecka3Контактний майстер-клас

31.05.2019р. студенти групи ХТ-7 мали можливість отримати досвід із майстер - класу з приготування страв із риби від випускника РКЕБ Залевського Романа, який працює шеф – кухарем у пивній ресторації «Броварня на Грушевського».

Він поділився своїми фірмовими рецептами, сучасними елементами оформлення та подачі страв з риби, розповів про особливості первинної обробки риби, про те, що відбувається з нею під час теплової обробки.

Студенти мали можливість повторити приготування запропонованих страв:

- «Сібас запечений із сиром «Камамбер» у вершково – м’ятному соусі».

- «Скумбрія запечена із спаржевою квасолею у вершково – гірчичному соусі».

Студенти були вдячні за знання та отримали масу задоволень.

Підготувала Сухецька А.С., голова циклової комісії

2019.05.31_Kontaktn_mayst_klas_Suhecka

2019.05.31_Kontaktn_mayst_klas_Suhecka2

2019.05.31_Kontaktn_mayst_klas_Suhecka1

 
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні19
mod_vvisit_counterВчора139
mod_vvisit_counterНа цьому тижні19
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні1216
mod_vvisit_counterВ цьому місяці2390
mod_vvisit_counterВ минулому місяці7190
mod_vvisit_counterВсього574435

Сьогодні: 2019-10-14 06:50

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.