Події, семінари, конференції / Харчові технології
PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

HT_zag

Сучасний фахівець з харчових технологій – це всебічно розвинена особистість.

 Якщо Ви плануєте заснувати власну підприємницьку справу, бути успішним та висококваліфікованим спеціалістом у сфері обслуговування, досконало володіти професійною майстерністю, бути діловим працівником сфери ресторанного бізнесу, володіти секретами кулінарної майстерності, щоб приносити радість відвідувачам закладів ресторанного господарства від їх послуг. Запрошуємо Вас на навчання за спеціальністю «Харчові технології».

1 2

Технік-технолог - грамотний фахівець у галузі ресторанного господарства, професіонал-консультант із технології приготування кулінарних, кондитерських виробів, страв та напоїв, сервірування столів, керівник у вмінні приготувати якісні страви, гарно їх оформити, подати, у вмінні засервірувати стіл відповідно до свята, замовлень відвідувачів, фахівець, здатний проявляти максимум фантазії, творчості при підході до справи, вплинути на настрій гостей, продемонструвати культуру обслуговування, діловий працівник сфери торгівлі, який вміло задовольняє потреби споживачів.

3 4
5 6

Для фахівців спеціальності «Харчові технології» освітньо-кваліфікаційна характеристика передбачає забезпечення теоретичної підготовки та практичних навиків щодо їх діяльності в сфері закладів ресторанного господарства. Згідно з національним класифікатором професій фахівці спеціальності «Харчові технології» здатні займати такі посади:

- завідувач виробництва;

технік-технолог;

шеф-кухар;

кухар;

адміністратор;

бармен;

офіціант;

консультант із питань приготування, оформлення кулінарних та кондитерських виробів.

Студенти РКЕБ займають призові місця Всеукраїнських олімпіадах серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів зі спеціальності «Харчові Технології», приймають участь міжнародних молодіжних конкурсах бізнес ідей та проектів.

Студенти мають можливість закріпити свої знання під час проходження практики у м. Рівне та за межами:

ТОВ «Коруна Карпати», що у селищі Татарів, Івано – Франківської області.

Болгарія:

м.Варна – готель «Kora»,

-  м.Бялаготель «Byala Beach Resort»,

-  м.Сонячний Берегготель «Clarus»- «Trakia» - готель «Colosseum».

7 8
9 10

11

Обравши спеціальність «Харчові технології» у РКЕБ, Ви станете успішними та кваліфікованими спеціалістами у сфері харчування та обслуговування, затребуваними на ринку праці.

Випускники коледжу працюють на найкращих підприємствах України та закордону, маючи можливість отримати досвіт від провідних шеф-кухарів (Алана Дюкаса, Дієго Герера, Arnaud Donckele, Володимира Ярославського).

Ресторан Malinowy ogrov в м. Гданськ, ресторан Park 45 в м. Сопот, Yana Sushi Galicyjska м. Краків, ресторан «Маяк», LUCKI  ( Ресторан Винтаж), Прага, Техас Ранчо Стейк Хаус, Under Wonder м.Київ.

13 15
14

12

Здобувши у коледжі неповну вищу освіту, студенти-технологи мають можливість продовжити навчання за скороченими термінами у наступних вузах: Київський національний торговельно-технологічний університет, Національний університет "Львівська політехніка", Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Гжицького (факультет харчових технологій), Полтавський університет економіки та торгівлі, Харківський державний університет харчування та торгівлі та ін.

 

 
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні312
mod_vvisit_counterВчора454
mod_vvisit_counterНа цьому тижні312
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні3148
mod_vvisit_counterВ цьому місяці5803
mod_vvisit_counterВ минулому місяці12117
mod_vvisit_counterВсього646796

Сьогодні: 2020-07-12 12:51

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.