Події, семінари, конференції / Готельно-ресторанна справа
PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

GRS_zag

Готельне та ресторанне господарство належить до сфери гостинності й відіграє провідну роль у презентації вітчизняного туристичного продукту на світовому ринку послуг. Ця індустрія в комплексі туристичних послуг світового господарства розвивається швидкими темпами і в перспективі належить до важливих спекторів туристичної діяльності.

1 2
3


Для фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційна характеристика передбачає забезпечення теоретичної підготовки та практичних навиків щодо їх діяльності в сфері готельного-господарства. Згідно з національним класифікатором професій фахівці «Готельно-ресторанної справи» здатні займати такі посади:

 

  • керівник закладу ресторанного бізнесу;
  • адміністратор залу;
  • метрдотель;
  • начальник цеху;
  • майстер виробничого навчання;
  • завідувач складів сировини, готової продукції виробничих підрозділів підприємств;
  • бармен;
  • офіціант;
  • агент з постачання;
  • завідувач поверхом готелю, черговий по поверху, керівник туристичної групи, організатор подорожей, агент із організації туризму;
  • адміністратор;
  • портьє;
  • помічник менеджера.
4 5

В освітньому процесі передбачені різноманітні майстер-класи, дегустації, семінари, лекції та тренінги, екскурсії на найкращі бази України, залучаються провідні фахівці-практики готельної індустрії.

6

7

Основним завдання фахівців, які працюють у сучасних готелях і ресторанах є впровадження новітніх прийомів роботи, що забезпечуються колективними зусиллями працівників усіх служб, вивченням і впровадженням передового досвіду.

8 9

Для закріплення теоретичних знань і формування практичних навичок студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», функціонує навчальна лабораторія. Практичне навчання студентів проводиться безпосередньо під керівництвом майстра виробничого навчання.

На базі навчальної лабораторії викладачі мають можливість проводити практичні заняття з дисциплін професійної та практичної підготовки.

Передбачено різні види практики у провідних підприємствах готельно-ресторанної сфери.

Студенти мають можливість взяти участь у студентських наукових конференціях та круглих столах з актуальних проблем гостинності та готельно-ресторанної справи.

10

Обираючи спеціальність «Готельно-ресторанна справа» у РКЕБ, ви обираєте шлях до підготовки конкурентноспроможних висококваліфікованих фахівців готельно-ресторанного бізнесу.

Випускники коледжу продовжують навчання на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра в: Київському національному торгово-економічному університеті, Мукачівському державному університеті, Національному університеті «Львівська політехніка», Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича, Тернопільському технічному університеті. Хмельницькому національному університеті та інших вищих навчальних закладах.

 
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні278
mod_vvisit_counterВчора454
mod_vvisit_counterНа цьому тижні278
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні3148
mod_vvisit_counterВ цьому місяці5769
mod_vvisit_counterВ минулому місяці12117
mod_vvisit_counterВсього646762

Сьогодні: 2020-07-12 11:44

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.