PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

  16 Грудня 2020р.

2020.12.16_Pravila_servir_stolu_Vun1Правила сервірування столу та етикет під час споживання страв.

Засідання гуртка CULINARY ARTS з теми "Топ-5 студентських страв, або як вижити в гуртожитку. Підбір посуду та правила споживання страв".

Кажуть, що тільки у студентські роки ти можеш навчитися готувати 25 страв з яєць і 15 десертів з майонезу.

І справді, однією з особливостей цього періоду життя людини є незвичайний раціон. З чого він складається в студентів Рівненського коледжу економіки та бізнесу, ми спробували з'ясувати і склали ТОП-5 найпопулярніших "гуртожитських страв":

1. Все, що дала мама.

2. Смажена картопля.

3. Макарони.

4. Бутерброди.

5. Яєчня.

Під час заходу студенти ознайомились з технологією приготування страв раціонального харчування для молоді та майстер-клас "Правила сервірування столу та етикет під час споживання страв".

В'юн М.І., Шенаур О.В., викладачі технологічного циклу

2020.12.16_Pravila_servir_stolu_Vun

2020.12.16_Pravila_servir_stolu_Vun2

2020.12.16_Pravila_servir_stolu_Vun1

 
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні200
mod_vvisit_counterВчора271
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1136
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні1638
mod_vvisit_counterВ цьому місяці4698
mod_vvisit_counterВ минулому місяці6695
mod_vvisit_counterВсього703030

Сьогодні: 2021-01-22 18:03

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.