Печать

Polosa_Podii

   24 Лютого 2020р.

2020.02.21_Gamardggoba1Ґамарджоба, РКЕБ!

Таким привітанням зустрічали кожного студента РКЕБу, що завітав у ресторан грузинської кухні «Vinograd». Гостинність, доброзичливість та відкритість проявилася до кожного студента групи ХТ-7, що прийшли на майстер-клас.

Ресторан пропонує багато різних смаколиків, саме тому ми і завітали сюди, щоб дізнатися більше про винятковість грузинської кухні, відчути її колорит та удосконалити вміння готувати.

Шеф-кухар Камінський Петро (випускник РКЕБу 2017р.) поділився своїми знаннями та вміннями виготовляти хачапурі по-мегрельськи, хінкалі класичні, правильно їх споживати.

Кожен учасник майстер-класу самостійно готував, вкладав душу та серце у власний виріб. Емоції переповнювали усіх.

Підготувала Артемюк О.А., викладач технологічних дисциплін

2020.02.21_Gamardggoba