Правила сервірування столу та етикет під час споживання страв

2020.12.16_Pravila_servir_stolu_Vun116 грудня 2020р.

Засідання гуртка CULINARY ARTS з теми "Топ-5 студентських страв, або як вижити в гуртожитку. Підбір посуду та правила споживання страв".
Кажуть, що тільки у студентські роки ти можеш навчитися готувати 25 страв з яєць і 15 десертів з майонезу.

І справді, однією з особливостей цього періоду життя людини є незвичайний раціон. З чого він складається в студентів Рівненського коледжу економіки та бізнесу, ми спробували з'ясувати і склали ТОП-5 найпопулярніших "гуртожитських страв":
1. Все, що дала мама.
2. Смажена картопля.
3. Макарони.
4. Бутерброди.
5. Яєчня.
Під час заходу студенти ознайомились з технологією приготування страв раціонального харчування для молоді та майстер-клас "Правила сервірування столу та етикет під час споживання страв".

В'юн М.І., Шенаур О.В., викладачі технологічного циклу

2020.12.16_Pravila_servir_stolu_Vun

2020.12.16_Pravila_servir_stolu_Vun2

2020.12.16_Pravila_servir_stolu_Vun1

Меню