Меню незламних, а незабаром-меню переможців

2022.11.17 Ribni stravi17 листопада 2022р.
У групі ГРС-21 РФКЕБ було проведено лабораторно-практичне заняття «Рибні страви», рекомендовані для святкування Дня Перемоги".

Ми уявили, яке застілля влаштуємо, святкуючи Перемогу. На нашому столі будуть кримськотатарські янтики, кабачкова ікра з херсонських кабачків, рибний борщ із Маріуполя, печеня із Сумщини, риба запечена з Рівненщини, рулет рибний із Луганщини, судак смажений із Миколаївщини, смачнючі полтавські галушки, львівський сирник. Всього навіть не злічити! Сьогодні це меню незламних, а незабаром-меню переможців!
Смачного!
Заняття провели викладачі Анна Сухецька та Марина В'юн.

Меню