PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

  24 Червня 2021р.

2021.06.24_Tehnologicha_praktika_HT1Технологічна практика студентів спеціальності «Харчові технології»

Практичне навчання студентів коледжу є важливою складовою освітнього процесу, його метою є закріплення та поглиблення знань, отриманих в процесі теоретичної підготовки та формування у студентів необхідних умінь й навичок з обраної спеціальності, для прийняття самостійних рішень під час роботи в реальних ринкових і виробничих умовах.

Студенти спеціальності «Харчові технології» проходять технологічну практику у кращих діючих закладах ресторанного господарства різних форм власності, що використовують ефективні методи організації праці, прогресивні високоякісні форми обслуговування відвідувачів і характер роботи яких дає можливість реалізувати програму практики: ресторан «Gusto gastro salon», ресторан «Меланж», кафе «Мелін», кав’ярня «Sharikava», ресторація «Сім п’ятниць», кафе «Раффало», кафе «Турбіна», кафе «Чаплін».

Таким чином, залучення наших студентів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутньої успішної кар’єри, оскільки підготовлені фахівці за спеціальністю «Харчові технології» затребувані на ринку праці.

Ц/к харчових технологій і готельно-ресторанної справи

2021.06.24_Tehnologicha_praktika_HT

2021.06.24_Tehnologicha_praktika_HT22021.06.24_Tehnologicha_praktika_HT3

 
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні10
mod_vvisit_counterВчора226
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1166
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні1928
mod_vvisit_counterВ цьому місяці11396
mod_vvisit_counterВ минулому місяці10129
mod_vvisit_counterВсього756927

Сьогодні: 2021-07-31 01:30

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.