2021.10.03 Exkurs Pereyaslav3 Жовтня 2021р.
З 01 по 03 жовтня 2021р. студенти груп: ТУР-9, ТУР-11, ГРС-23, ФБС-9 відвідали екскурсію за маршрутом Рівне - Переяслава-Хмельницький – Канів – Моринці – Шевченкове – Умань – Рівне.

2021.09.29 Metoobedn Mokriy129 вересня 2021 р.
29 вересня 2021 року в РФКЕБ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів зарубіжної літератури закладів фахової передвищої освіти Рівненської області на тему: «Методи ейдотехніки та їх використання на заняттях зарубіжної літератури».

30 вересня 2021р.
30 вересня 2021р. у Рівненському фаховому коледжі економіки та бізнесу з нагоди Дня працівників освіти  викладачів зустрічали оплесками студенти коледжу і вручали смачні солодкі подарунки у вигляді зірки із логотипом РКЕБ.

2021.09.29 Food floristika Suhecka129 вересня 2021 р.
29 вересня 2021 року для студентів І курсу спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» було проведено гурткове заняття Смачна «Food floristics».

2021.09.29 Babin Yar Shenaur29 вересня 2021 р.
29 вересня 2021 р. студенти гр. ХТ-13 з кл. керівником Шенаур О.В. долучились до Міжнародного онлайн-колоквіуму до 80-х роковин трагедії Бабиного Яру "Голокост в Україні: історіографічні тенденції, вшанування пам'яті та осмислення злочину".

2021.09.23 Organniy zal Shapilova23 вересня 2021р.

Студенти груп ПТБ-7, ОП-10 відвідали зал камерної та органної музики, прослухали варіації музичних шедеврів  світових класиків, долучилися до музичного мистецтва.

2021.09.22 Donori Blagodiynist222 вересня 2021р.

22 вересня студенти гр. ГРС-17 з класним керівником Мельниченко С.А. відвідали с КП "Рівненський обласний центр служби крові" # Рекрутер ДонорствоРівне, де прослухали коротку історію переливання крові, дізнались про групи крові та захворювання, пов'язані з нею.

2021.09.16 Muzeyni gostini Kaminska116 вересня 2021р.

Студенти групи ОП-9 відвідали в гуртожитку музейну кімнату, де зберігається багатий матеріал з народознавства.

2021.09.07_Konditer_Etapi_uspihu25 вересня 2021р.

На початку навчального року у студентів 4 курсу стартує дисципліна "Предмет спецпідготовки", яка навчає   їх кондитерському мистецтву, заглиблює в солодкий простір творчості та краси.

Меню